Харківщина: 10 років проведе за гратами чоловік за убивство співмешканки

Жовтень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 915 | Коментарі: 0

Днями вступив в силу вирок Зміївського районного суду Харківської області стосовно 49 – річного чоловіка, обвинуваченого у скоєнні злочину, передбаченому ч.2 статті 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Чоловік проведе за колючим дротом 10 років.

16 лютого поточного року до чергової частини Зміївського райвідділу міліції від чергового УМВС України на Південній залізниці надійшло повідомлення про те, що до наряду супроводження електропотягу Харків-Лозова в стані алкогольного сп’яніння звернувся чоловік, який повідомив, що повертається з селища Бірки, де був в гостях у свого приятеля. Також чоловік додав що в домоволодінні між його другом та співмешканкою виникла сварка, яка переросла в бійку і коли він покидав оселю то жінка лежала на підлозі та не подавала ознак життя.

За вказаною адресою терміново виїхала слідчо-оперативна група. Під час огляду дому було виявлено тіло жінки з тілесними ушкодженнями. У скоєні злочину викритий 49-річний співмешканець загиблої.

Правоохоронцями були встановленні події того вечора - співмешканці разом розпивали спиртні напої. Між ними на ґрунті ревнощів виник конфлікт, який продовжився бійкою. Непрацюючий чоловік приревнував свою жінку до друга та побив її. Причиною смерті співмешканки стала черепно-мозкова травма голови.

Зміївський районний суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

 

 mvs.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool