Гучне вбивство в Тернопільській області

Вересень 29, 2013 | Новини | Переглядів: 2028 | Коментарі: 0

Про виявлення мертвої пенсіонерки у чергову частину Кременецького райвідділу міліції повідомили з районної лікарні.

Медики швидкої, які виїхали у село Веселівка, нічим допомогти 69-річній жінці не могли. За справу взялися місцеві міліціонери. Правоохоронці з’ясували, що напередодні увечері донька, прийшовши додому напідпитку, накинулася на матір з кулаками. Чому – зараз не може й пояснити. Більше всього, спиртне помутило розум. Донька «старалася» не тільки руками, а й ногами, про що свідчать поламані ребра та побита голова. За попереднім висновком судово-медичної експертизи смерть пенсіонерки наступила від отриманих травм грудей та живота. 29-річну доньку міліціонери затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за кримінальним провадженням, яке кваліфікується частиною першою статті 115 КК України. Триває досудове розслідування.

mvs.gov.ua


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool