You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

Громадські активісти закликають футбольних функціонерів розпочати антикорупційні реформи у спорті

Серпень 16, 2011 | Новини | Переглядів: 1712 | Коментарі: 0

16 серпня 2011 року Transparency International через свої національні представництва звернулося з відкритим листом до штаб-квартири та представництв Міжнародної федерації футбольних асоціацій FIFA із закликом розпочати антикорупційні реформи у сфері футболу.

Як зазначив президент Творчого об’єднання «ТОРО» - контактної групи в Україні Transparency International Олексій Хмара, громадські експерти запропонували в допомогу футбольним функціонерам набір першочергових кроків, спрямованих на проведення відкритого обговорення принципів ефективного менеджменту у спорті. Рекомендації були розроблені Transparency International та поширені через близько 100 його представництв по всьому світі. Зокрема в Україні, рекомендації були передані Федерації футболу України.
«Враховуючи непростий досвід підготовки України до ЄВРО-2012 та те, що найближче глобальне європейське змагання з футболу відбуватиметься саме на теренах України, позиція українського представництва FIFA в прийнятті рекомендацій стає особливо важливою», - підкреслив Олексій Хмара. – «А от, чи керуватимуться футбольні функціонери у своїх діях новою політикою доброчесності, покаже тільки час. М’яч зараз на їхній стороні».


Лист Президенту  Федерації футболу України Суркісу Г.М

FIFA


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool