Головний рятувальник Кіровоградщини привітав дітей із Днем Святого Миколая

Грудень 19, 2017 | Новини | Переглядів: 1076 | Коментарі: 0

Рятувальники Кіровоградської області розпочали цикл зимових святкових заходів для дітей із поздоровлення малечі різного віку із Днем Святого Миколая, якого дітлахи чекають не менше, ніж канікул.

19 грудня начальник Управління ДСНС України у Кіровоградській області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк та фахівці Служби порятунку завітали до навчально-виховного комплексу «ЗОШ-інтернат I-III ступеня, ліцей «Сокіл», що в обласному центрі.

Тут навчаються школярі з різними життєвими обставинами, у тому числі – з вадами здоров’я. Таким діткам потрібна подвійна увага. Рятувальники привезли солодкі подарунки, які по традиції Святий Миколай приносить слухняним дітлахам. Вихованці інтернату теж підготували рятувальникам сюрприз: яскраві номери художньої самодіяльності.

Віталій Миронюк подякував школярам, побажав їм усього найкращого в житті, успіхів у навчанні, міцного здоров’я та запросив у гості – відвідати пожежно-рятувальну частину, де діти зможуть роздивитись пожежну техніку та спорядження, а також пожежно-технічну виставку-музей, де є дуже багато цікавих експонатів.

Слід зазначити, що рятувальники постійно проводять різноманітні виховні, навчальні та розважальні заходи для дошкільнят, школярів, учнівської молоді, щоб сформувати у підростаючого покоління відповідальне ставлення до власної безпеки, життя, здоров’я та майна інших людей, а також, щоб ближче познайомити дітей із Службою порятунку.

Прес-служба У ДСНС в області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool