Головний міліціонер Кіровоградщини вітає працівників та ветеранів

Грудень 19, 2014 | Новини | Переглядів: 974 | Коментарі: 0

Шановні працівники та ветерани органів внутрішніх справ Кіровоградщини!

Щиро і сердечно вітаю вас з професійним святом – Днем міліції України!
Сьогодення ставить перед українським народом непрості випробування та нові виклики, що вимагають єдності зусиль, витримки, професіоналізму. Нині і для працівників міліції, поряд з виконанням звичних завдань, на першому місці найголовніший обов’язок – захист батьківщини і співвітчизників від ворожого вторгнення.
Бути відважними та відповідальними, принциповими і людяними правоохоронці вчаться у старших колег, переймаючи їх досвід і знання. На прикладах хоробрості та героїзму наших ветеранів виховується молоде покоління працівників органів внутрішніх справ, що зараз несуть щоденну службу, у тому числі і в східних регіонах країни.
Додає наснаги та мужності кожному правоохоронцю і світла пам’ять про товаришів, які залишилися вірними Присязі та Закону до кінця і віддали власне життя задля збереження миру і спокою в державі та безпеки громадян.
Шановні колеги, бажаю вам гідно витримати усі негаразди, виявивши силу духу, стійкість, патріотизм та волю до перемоги. І нехай у ваших родинах зажди панує затишок та взаєморозуміння.

З повагою
начальник УМВС України в Кіровоградській області Анатолій Вітюк


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool