Голова Кіровоградської облдержадміністрації звернувся до Національної поліції

Лютий 13, 2017 | Новини | Переглядів: 1090 | Коментарі: 0

Міністерством юстиції України ухвалено рішення про скасування договорів оренди на земельні паї жителів кількох сіл Благовіщенського району, що було укладено протизаконно – без згоди їх власників.

Державного реєстратора, який засвідчував відповідні документи в Новоархангельському районі, позбавлено ліцензії та від’єднало від загальнодержавного реєстру. Про це повідомив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко на щопонеділковій апаратній нараді.

– Я прошу, щоб Національна поліція надала оцінку, відповідно до Кримінального кодексу, тих дій, які вчинив реєстратор. Суспільство і керівництво області чекають на таку оцінку. Ми маємо раз і назавжди поставити крапку в намаганнях незаконослухняних осіб наживатися на людях або створювати певні піар-акції, – наголосив очільник області.

Голова облдержадміністрації звернув увагу керівництва Благовіщенського району, що деякі постраждалі землевласники поки ще не звернулися зі скаргами до Міністерства юстиції України, відповідно, і договори оренди на їхні паї не скасовані. Зважаючи на це, Сергій Кузьменко дав доручення голові райдержадміністрації та своєму заступнику з профільних питань проконтролювати вирішення цієї проблеми:

– Усі без винятку селяни, які були ошукані внаслідок цієї змови між особами не з Кіровоградської області та реєстратором з Новоархангельського району, повинні отримати очікуваний позитивний результат.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool