Генеральне прибирання Кіровограда дало результат - у місті стало чистіше

Грудень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 1787 | Коментарі: 0

Тиждень генерального прибирання, оголошений у Кіровограді з ініціативи міського голови Андрія Райковича, приніс свої результати. У місті стало значно чистіше, комунальні служби і колективи підприємств, установ і організацій навели лад на закріплених територіях, прибрали між будинкові території, зелені зони відпочинку, виїзди з міста, обрізали дерева та вивезли гілля.

У суботу, 5 грудня, всі комунальні підприємства Кіровограда вийшли на завершальний етап загальноміської акції.
Так, комунальне підприємство «Кіровоград-Універсал 2005» крім щоденних звичних для себе робіт із вивезення твердих побутових відходів з контейнерних майданчиків по вулицях міста, збору випадкового сміття, прибирання зупинок громадського транспорту, підмітання від сміття дорожнього замету вичистили від підбардюрного сміття вулиці Короленка та Олександрійське шосе (виїзд на Знам’янку) і засипали сколом ями по вулиці Орджонікідзе.

Комунальне підприємство «Кіровоград-Благоустрій» цього дня головним чином працювали у парку «Перемоги».
Спеціалісти КП «Ритуальна служба - спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» вивозили з кладовищ опале листя. А от КП «Міськсвітло», ДП «Кіровоградтепло» і КП «Теплоенергетик» використали суботу для наведення порядку на власній території.
Зокрема на ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» на суботник вийшли 92 спеціалісти а КП «Теплоенергетик» залучили 138 працівників та 4 оиниці. техніки.

Житлово-експлуатаційні організації № 1, 2, 3, 4 та КРЕП № 9 у суботу проводили прибирання дворових та газонних частин на прибудинкових територіях від опалого листя, вивозили обрізані гілки та негабаритні відходи з вулиць та внутрішніх будинкових територій, а також з контейнерних майданчиків на підпорядкованих територіях.

Всього до тижневика з благоустрою було залучено 450 працівників ЖЕО та 7 одиниць техніки.
До прибирання міста достатньо активно долучилися і мешканці приватної забудови, які прибирали території, прилеглі до власних будинків, відзначив начальник головного управління ЖКГ Олександр Хачатурян.

джерело
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool