Футбольна команда поліції Кіровоградщини здобула перемогу

Вересень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 944 | Коментарі: 0

У напруженій боротьбі гравці ФК «Нова поліція» з рахунком 4:1 блискавично перемогли досить серйозного суперника з Вінниці – ФК «Бершадь».

Тижнем раніше аматорська поліцейська команда з тим самим клубом зіграла внічию, тож визначитися з найсильнішими змогли вже під час матчу-відповіді, який відбувся 21 вересня на стадіоні «Зірка».

До початку футбольного протистояння відчувалося серйозне хвилювання як з боку гравців, так і їх вболівальників. Незважаючи на досить прохолодну погоду, на стадіоні зібралося багато людей. Підтримати улюблену команду «Нової поліції» прийшли не лише їх колеги, а й інші містяни, які з моменту створення клубу уважно слідкують за його впевненими кроками в аматорському футболі.

«Сама гра видалася досить цікавою і динамічною. З «Нової поліції» особливо відзначилися Віталій Кулик та Тарас Чемерис. Загалом для успіху своєї команди серйозно «виклалися» усі гравці, – запевняє президент футбольного клубу «Нова поліція» Олександр Скляревський. –

Будемо і далі тренуватися для того, аби здобувати переконливі перемоги. А також дякуємо серйозним суперникам, які змушують нас тримати «високу планку».
Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool