ФК «Зірка» Кіровоград звітує перед студентами

Жовтень 22, 2013 | Новини | Переглядів: 1238 | Коментарі: 0

В стінах одного з найстаріших вищих навчальних закладів країни (заснований у 1881 році), Кіровоградському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка, відбулася зустріч студентів першого курсу факультету історії та права (відділення юриспруденції і правознавства) з футболістами, тренерами та працівниками клубу ФК «Зірка»

 

Гості познайомили присутніх з історією команди, підбили підсумки першого кола 23-го чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги, відповіли на запитання студентської молоді. На цій зустрічі «Зірку» представляли помічник президента футбольного клубу Віктор Поєдинок, головний тренер Микола Федоренко, керівник прес-служби Микола Ковальов, голкіпер команди Павло Поштаренко, вихованці кіровоградського футболу Дмитро Тітов та Дмитро Фатєєв. Студенти тепло зустрічали футболістів, а сама зустріч пройшла в невимушеній та доброзичливій атмосфері. Представники ФК «Зірка» не лише запросили студентів на стадіон 2-го листопада о 14:00 на матч кіровоградців з «Нафтовиком-Укрнафта» Охтирка, але й висловили надію , що саме майбутні юристи стануть одними з перших організаторів офіційного клубу вболівальників футболу нашої команди.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool