Електромеханік Одеської залізниці допоміг затримати злодіїв

Листопад 21, 2012 | Новини | Переглядів: 1026 | Коментарі: 0

Електромеханік Котовської дистанції сигналізації та зв’язку Юрій Кльопка попередив факт несанкціонованого втручання у діяльність залізничного транспорту та перешкодив злочинцям, що зухвало розкрадали майно залізниці.

Одеські залізничники не тільки гідно й професійно виконують свою роботу, а й мають достатньо сил та мужності для того, щоб впоратися із злодіями, що зазіхають на майно залізниці. Це підтверджує випадок, який трапився 9 листопада 2012 року на перегоні Кам’яний Міст – Врадіїївка. Юрій Кльопка, обслуговуючи перегінний пристрій контролю технічного стану рухомого складу, виявив факт несанціонованого втручання у діяльність залізниці. Електромеханік одразу повідомив про даний випадок свого колегу, що в цей час перебував на станції Врадіївка для оперативного виклику міліції. Неподалік місця події. Він побачив чоловіка із викраденим кабелем у руках разом з групою людей. Проявивши мужність та кмітливість чоловік вжив усі необхідні заходи для затримання крадіїв. Після прибуття міліції злочинці були передані під варту.
Завдяки оперативним діям працівників Котовської дистанції сигналізації та зв’язку втрачений через незаконне втручання зв'язок між перегонами та станційним обладнанням було оперативно відновлено та не допущено затримок поїздів.
За мужність та професіоналізм, проявлені в екстремальній ситуації, Юрія Кльопку було заохочено грошовою винагородою від начальника залізниці.

Одеські залізничники застерігають громадян: будь-яке втручання у діяльність залізничного транспорту у жодному випадку не можна розцінювати як можливість легкого заробітку! Адже навіть незначне втручання у залізничне обладнання може призвести до непередбачуваних наслідків потенційно загрозливих для життя та здоров’я пасажирів! Розкрадання майна залізниці суворо карається законом!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool