Двом кіровоградцям вручать відзнаки «За заслуги»

Грудень 04, 2015 | Новини | Переглядів: 3876 | Коментарі: 0

Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради вирішив нагородити двох кіровоградців відзнаками “За заслуги”.

Відзнаку виконавчого комітету Кіровоградської міської ради “За заслуги” І ступеня отримає Ніжнікова Анна Олександрівна, художній керівник зразкового художнього колективу хореографічного ансамблю “АнютА” комунального закладу «Навчально-виховне об’єднання № 32 «Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, позашкільний центр «Школа мистецтв» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області», за вагомий особистий внесок у розвиток хореографічного мистецтва та піднесення авторитету Кіровоградщини, створення сприятливих умов для розвитку творчих здібностей у підростаючого покоління та з нагоди 20-річчя від дня заснування колективу.

Відзнакою “За заслуги” ІI ступеня буде нагороджено протоієрея Євгенія Назаренка (Назаренка Євгенія Миколайовича), настоятеля храму Благовіщення Пресвятої Богородиці Кіровоградської єпархії Української Православної Церкви, за вагомий внесок у розвиток культурного та духовного життя мешканців міста, активну громадську, просвітницьку, благодійну діяльність та з нагоди 50-річчя від дня народження.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool