Двадцять нових тролейбусів з`являться у Кропивницькому до 31 грудня

Жовтень 31, 2016 | Новини | Переглядів: 979 | Коментарі: 0

Про це повідомив начальник управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради Олександр Вергун під час апаратної наради сьогодні, 31 жовтня.

За результатами тендеру, який відбувся 10 жовтня 2016 року через систему електронних торгів “PROZORRO”, переможцем визнано підприємство ТОВ «ДУОТРАНС».

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Підприємство, відзначив Олександр Вергун, реалізовує тролейбуси українського виробництва марки «ДНІПРО Т103». Із переможцем вже укладено договір на постачання електротранспорту у Кропивницький. Перші поставки заплановано здійснити з 15 листопада поточного року.

Відповідно до умов укладеного договору підприємство – переможець тендеру зобов’язане поставити всі 20 тролейбусів до 31 грудня 2016 року.
Олександр Вергун акцентував увагу на тому, що комунальне підприємство за період своєї роботи розпочало процедуру відродження навчального комбінату з підготовки водіїв тролейбусів. Такий комбінат вкрай необхідний для підприємства, оскільки водії тролейбусів мають проходити спеціалізоване навчання.

- На даний час на підприємстві працюють 34 водії тролейбусів, - підкреслив начальник управління. - Цей показник сьогодні не задовольняє потреби тролейбусного парку міста та не забезпечує у повному обсязі його укомплектування водійським складом. На даному етапі виконано 80% вимог, що передбачаються чинним законодавством для отримання відповідної ліцензії.

Але оскільки, у зв’язку з оновленням рухомого складу, питання підготовки водіїв стоїть надзвичайно гостро, на даний час, керівництво КП «Електротранс» уклало угоду з Одеським трамвайно-тролейбусним депо на проведення навчання 7 осіб по професії водій тролейбуса для подальшого працевлаштування за спеціальністю.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool