Донецька область: на човні «Казанка» в море вийшли 2 рибалок, та зникли

Жовтень 22, 2013 | Новини | Переглядів: 1295 | Коментарі: 0

О 15 год. 40 хв. 21 жовтня до Державної служби України з надзвичайних ситуацій від Державної прикордонної служби України надійшла інформація, що о 12 год. 20 жовтня поблизу с. Рибацьке Першотравневого району в Азовське море на човні «Казанка» вийшли 2 рибалок (мешканці м. Маріуполь, 1976 та 1980 р.н.) та не повернулися, про що їм сповістили родичі.

О 15 год. 50 хв. 21 жовтня Державною службою України з надзвичайних ситуацій було організовано пошукові роботи зниклих рибалок, до яких залучено три катери, проведено оповіщення суден, які знаходяться в районі ймовірного зникнення рибалок, попереджено російських рятувальників в акваторії Азовського моря. Направлено мобільні групи, які сумісно з працівниками МВС проводили обхід баз відпочинку та інформування місцевого населення. Станом на 7 год. 22 жовтня доля рибалок лишається невідомою, пошукові роботи продовжуються. Подія знаходиться на контролі Державної служби України з надзвичайних ситуацій, повідомляє сайт ДСНС України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool