До уваги платників податку на прибуток підприємств

Травень 31, 2011 | Новини | Переглядів: 1715 | Коментарі: 0

ДПА України листом від 06.05.2011р. № 12807/7/15-0317 повідомила, що платники податку на прибуток підприємств, які оподатковуються за ставкою 0% відповідно до підпункту 154.6 статті 154 Податкового кодексу України, подають до органів ДПС декларації (розрахунки) з податку на прибуток підприємств за спрощеною формою у порядку, встановленому цим Кодексом.

 Враховуючи те, що форму спрощеної податкової декларації, передбачену пунктом 49.2 статті 49 цього Кодексу, та порядок переходу платників податків на порядок такої декларації Кабінетом Міністрів України не визначено, рекомендовано таким платникам подавати до органів ДПС податкову декларацію з податку на прибуток підприємств за формою, затвердженою наказом ДПА України від 28.02.2011р. №114 «Про затвердження форми Податкової декларації з податку на прибуток підприємства». Про це інтернет-видання  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool