До уваги мешканців Олександрії!

Жовтень 01, 2013 | Новини | Переглядів: 970 | Коментарі: 0

Олександрійське приватне підприємство “Колега” приєдналось до учасників програми Бонус Плюс

Відтепер 15 магазинів цього підприємства надають клієнтам ПриватБанку 2% бонусів за придбання товарів.

Оплачуючи придбаний товар картками ПриватБанку з логотипом Бонус Плюс в магазинах ПП “Колега”, всі клієнти отримають 2% бонусної винагороди від суми, витраченої на придбання продуктів харчування - це і кондитерські вироби, і крупи, і навіть продукти здорового харчування. Ще варто відзначити зручність та вигідність проплат покупок чи послуг через POS-термінали картками ПриватБанку.

Бонус Плюс - це найзручніша та найвигідніша програма лояльності, створена ПриватБанком спільно з підприємствами, які приймають до сплати пластикові картки ПриватБанку. Клієнти банку отримують грошові бонуси за кожну проплату в закладах будь-якої сфери - торгівельної, аптечної чи обслуговування. Накопичені бонуси можна витратити в будь-якій торговій чи аптечній мережі, що бере участь у програмі Бонус Плюс.

“Програма Бонус Плюс - це не новинка ПриватБанку, але приємно зазначати, що все більше фізичних та юридичних осіб стають її партнерами, - розповідає Ольга Крючкова, керівник Направлення розвитку програми Бонус Плюс Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Приватне підприємство “Колега” співрацює з Банком не один рік. Спочатку підприємство згодились на 1% бонусної винагороди. Попрацювали і зрозуміли наскільки це вигідно для них, тому сьогодні згодились підняти винагороду до 2%. Але я впевнена, що це не межа, надалі приємний бонусний відсоток для наших клієнтів зросте ще більше”.

Щоб використати отримані бонуси, досить просто сказати касиру, що бажаєте оплатити покупку чи послугу з рахунку Бонус Плюс.

Перелік усіх партнерів-учасників програми Бонус Плюс у Кіровограді та області, а також умови накопичення і баланс рахунку можна дізнатися на сайті ПриватБанку.

З початку нинішнього року більше 300 тис. кіровоградців скористались послугою Бонус Плюс у більше ніж 3,5 тисяч активних точках області. Проплата за покупки картками ПриватБанку принесла на бонусні рахунки кіровоградців більше 3 млн.грн. зарахувань.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool