До уваги громадян Кіровоградської області!

Жовтень 21, 2013 | Новини | Переглядів: 1155 | Коментарі: 0

Повідомляємо, що офіційний веб-сайт МВС України «mvs.gov.ua» надає можливість безпосереднього доступу до розшукових обліків Міністерства.

 Перебуваючи вдома чи у будь-якому іншому місці, де наявне покриття Інтернету, ви можете швидко отримати відповідну інформацію.
Для цього необхідно на веб-сайті МВС України «mvs.gov.ua» зайти у рубрику з назвою «Розшукові обліки МВС» або натиснути банер-посилання з відповідним написом та зображенням (розшук зниклих громадян, транспортних засобів, мобільних телефонів).
Дані обліки призначені для надання допомоги:
зі встановлення:
- місцезнаходження безвісті зниклих людей;
- осіб, які втратили пам'ять;
- розшуку тих, хто переховується від органів влади;
пошуку:
- викрадених культурних цінностей;
- мобільних телефонів;
- транспортних засобів у розшуку;
- зброї у розшуку.
Крім того, через сайт УМВС в області ви також маєте доступ до рубрики «Розшукові обліки МВС», посилання на яку розміщено у лівому боковому меню на головній сторінці веб-ресурсу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool