До прокуратури Кіровоградщини надійшло понад 10 тисяч звернень громадян

Лютий 04, 2015 | Новини | Переглядів: 871 | Коментарі: 0

Органами прокуратури області минулого року розглянуто 10 140 звернень громадян, більша половина яких стосувалась питань досудового розслідування у кримінальних провадженнях. Вирішено 6130 звернень, кожне п’яте звернення з питань представництва інтересів громадян чи держави в суді та з питань оплати праці задоволено.

Про це повідомила старший прокурор прокуратури області Алла Усатова.
«До прокуратури за захистом звертаються громадяни з різних проблем. Найбільше звернень торік одержано від соціально незахищених верств населення. Чимало скарг жителів області викликано формальним ставленням до законних вимог людей з боку окремих керівників органів влади та місцевого самоврядування, які нездатні оперативно та ефективно вирішувати проблеми кожного дописувача. Люди не вірять тому, що органи влади та контролю без втручання прокуратури зможуть вирішити їх проблеми. Тому, нерідко зверталися безпосередньо до органів прокуратури. Також, хочу наголосити, що у минулому році всі звернення мобілізованих громадян, які стосувались незаконного звільнення з роботи, невиплати середньомісячного заробітку, розглянуто та задоволено»,- повідомила старший прокурор.
Крім того, за словами Алли Усатової, на вимогу сьогодення, кількість прийнятих на особистому прийомі громадян прокурором області в 2014 році збільшилась на понад 30 відсотків. Майже на 35 відсотків збільшилась кількість громадян, прийнятих на особистому прийомі керівниками прокуратур.
Робота на даному напрямі залишається пріоритетною.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool