До патрулювання вулиць Кіровограда долучилися ветерани органів внутрішніх справ

Травень 08, 2015 | Новини | Переглядів: 915 | Коментарі: 0

Відсьогодні спільно з правоохоронцями забезпечувати правопорядок на території обласного центру будуть ветерани міліції. З такою пропозицією до керівництва обласного апарату звернувся голова Ради ветеранів УМВС в області Дмитро Міцук.

Нині міліціонери працюють у посиленому режимі. Тож представники ветеранської організації вирішили допомогти правоохоронцям у патрулюванні й створити спільні з ними наряди.
Перший такий патруль у складі двох працівників міліції та двох ветеранів органів внутрішніх справ розпочав роботу сьогодні з восьмої години ранку.
Т.в.о. начальника Кіровоградського міськвідділу міліції Володимир Гавриленко провів з правоохоронцями та їх помічниками інструктаж. Після цього наряд вирушив за визначеним маршрутом.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool