До патрульної поліції у Кропивницькому набирають нових працівників

Червень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 946 | Коментарі: 0

Про умови вступу до лав патрульної поліції розповів сьогодні, 12 червня, на брифінгу начальник Управління патрульної поліції Кропивницького Антон Цюцюра, заступник начальника ГУ НП в Кіровоградській області Дмитро Ткачонок та начальник кадрового забезпечення ГУ НП в Кіровоградській області Андрій Човпан.

Щоб потрапити до лав поліцейських, кандидат повинен подати анкету не пізніше ніж до 1 липня, пройти перевірку загального рівня знань та фізичної витримки (біг на 100 і 1000 метрів, підтягування для чоловіків та віджимання для жінок), пройти медогляд та ряд спеціальних тестів. Після чого майбутнього кандидата чекає співбесіда, теоретичне та практичне навчання, а після складання іспиту відповідальна та перспективна робота.

«Ми плануємо набрати 94 кандидати на посаду інспектора патрульної поліції. Робота – динамічна, цікава, але часом – не легка, про це також слід пам’ятати. Головне – мати бажання допомагати людям. Ті ж, хто успішно пройде конкурсний відбір, вийдуть на вулиці до кінця жовтня», - наголосив Антон Цюцюра.

Для складання анкети кандидат повинен мати при собі паспорт, ідентифікаційний код та посвідчення водія, або ж бажання його отримати до закінчення етапу навчання.
Приймальна комісія працюватиме з 12 червня до 1 липня з 9:00 до 18:00, крім вихідних та святкових днів за адресою: м. Кропивницький вул. Юрія Бутусова, 22Б.

Нові поліцейські отримають стабільну роботу, гідну зарплатню, перспективу кар’єрного росту в принципово новій системі охорони правопорядку.

Заповнити анкету можна на сайті Департаменту патрульної поліції patrol.police.gov.ua
Довідкову інформацію можна отримати за телефоном 044 390 65 00


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool