Для наведення порядку на території Кіровограда необхідні системні дії влади, поліції і громадськості, - Андрій Райкович

Квітень 11, 2016 | Новини | Переглядів: 978 | Коментарі: 0

У Кіровограді поновив свою роботу Муніципальний патруль – спеціальна робоча група здійснила рейди біля Центрального ринку.

Це відзначив міський голова Андрій Райкович під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 11 квітня.

- Але це далеко не той результат, щоб насолоджуватися його результатом у боротьбі із таким ганебним явищем, як незаконна торгівля на вулицях, - відзначив міський голова. - Особливо, коли так звані «бабусі» викладають по 10 гусей чи курей. Чи десятки пляшок з молоком, торб з сиром – без усілякого висновку лабораторії.
У цій ситуації спецінспекції необхідно діяти активніше і принциповіше, наголосив Андрій Райкович. Від якості роботи інспекторів формується і відповідна думка громади щодо спроможності міської влади навести порядок на ввіреній їй території.
- І тоді у центрі міста підступно, на очах перехожих не будуть зводитись паркани для будівництва чергових МАФів. Але у громади теж багато інструментів публічного впливу, - звернувся очільник міста до керівників громадських організацій, представників засобів масової інформації. - Давайте діяти разом! Без узгодженої роботи роботи міської влади, поліції, інших правоохоронних структур, громадськості міста наші дії виглядають слабко! Взаємодія наша повинна бути щоденною, жорсткою і системною. А інакше, це буде порожня балаканина.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool