Для безпеки кіровоградських пасажирів

Грудень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1261 | Коментарі: 0

Управлінням розвитку транспорту та зв’язку Кіровоградської міської ради, як організатором перевезень міських автобусних маршрутів в обласному центрі, з урахуванням відповідних рекомендацій місцевого органу Державтоінспекції, протягом 2012 року із залученням балансоутримувача залізничного переїзду по вул. Степняка Кравчинського (ПрАТ «Київ-Дніпровське МППЗТ») проводилась робота щодо забезпечення обладнання переїзду додатковими пристроями для підвищення безпеки проїзду.

Як повідомила начальник управління Ольга Гонтарь, за результатами такої роботи балансоутримувач даного переїзду забезпечив встановлення пристрою контролю справності автоматики переїзду, який планується обстежити відповідною обласною робочою групою у другій декаді грудня 2012 року.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool