Діди Морози змагалися у спритності та дотепності (фото)

Грудень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 995 | Коментарі: 0

15 грудня, у суботу, в Українських Карпатах відбулося феєричне передноворічне свято – II Всеукраїнський фестиваль Дідів Морозів. Лейтмотив фестивалю - свято наближається і ТК «Буковель» завжди готовий дарувати своїм гостям добрий настрій та активний відпочинок.

II Всеукраїнський фестиваль Дідів Морозів переконав як дорослих, так і дітей, що головний герой зимових свят, хоч і має вже багато літ, та не втратив ні спритності, ні вміння жартувати і, головне, любить спорт та пропагує здоровий спосіб життя. Отож, 150 Дідів Морозів взяли участь у спуску з карпатських вершин, конкурсах: «Танцювальний батл Дідів Морозів», «Лассо на карпатського оленя», «Дід Мороз – рятівник», "Книга рекордів Гінеса" в номінаціях: "Наймолодший Дід Мороз", "Найстарший Дід Мороз", "Найбільший Дід Мороз", "Найменший Дід Мороз", "Найгрубший Дід Мороз", "Найхудший Дід Мороз", «Дід Мороз - найбільша борода", «Дід Мороз - найбільші вуса", «Дід Мороз - найгустіші брови", «Дід Мороз - червоний ніс", "Найязикатіший Дід Мороз"- долучилися до новорічного хороводу Дідів Морозів та Снігуроньок навколо ялинки, подарували гостям курорту новорічні фейєрверки.
Всі зареєстровані учасники фестивалю отримали Сертифікат учасника II Всеукраїнського фестивалю Дідів Морозів та право на безкоштовні спуски у день фестивалю.
Гори, усипані снігом, морозець, святкові вітання, пісні, сміх та усмішки, ялинка, прикрашена за давньою українською традицією цукерками, горішками та всякими солодкими потішками, намагання кожного учасника фестивалю бути найспритнішим, найдотепнішим створили хороший настрій, настроївши душі гостей курорту на хвилю щастя та добра.

Діди Морози змагалися у спритності та дотепності (фото)

Діди Морози змагалися у спритності та дотепності (фото)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool