Держпожнагляд слідкує за виконанням вимог закону у дитячих оздоровчих таборах

Травень 06, 2011 | Новини | Переглядів: 2008 | Коментарі: 0

Про стан протипожежного захисту об’єктів відпочинку та оздоровлення дітей доповів на колегії в обласній державній адміністрації заступник начальника управління МНС України в області полковник служби цивільного захисту Ігор Парфьонов. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області.

 Ця тема є досить актуальною як для працівників державного пожежного нагляду, так і для сотень батьків, які цього літа готуються відрядити дітей до оздоровчих таборів.

Так, заступник начальника розповів, що протягом березня – квітня управлінням перевірено сім стаціонарних об’єктів відпочинку та будівель, де планується розташувати тимчасові пришкільні табори. За результатами перевірок вже проводиться робота щодо поліпшення протипожежного стану будівель та споруд.

Згідно з аналізом стану пожежної безпеки  розроблено комплексні плани організаційно-технічних заходів, призначено осіб, відповідальних за їх виконання. З обслуговуючим персоналом цих об’єктів проведено інструктажі з питань пожежної безпеки.

Ігор Парфьонов наголосив, що управлінням МНС України в області встановлено постійний контроль за організацією роботи щодо приведення закладів відпочинку та оздоровлення дітей у належний протипожежний стан


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool