Державтоінспекція Кіровоградської області нагадує

Квітень 27, 2011 | Новини | Переглядів: 2253 | Коментарі: 1

Що вирішальною умовою благополучних та безпечних поїздок на мотоциклі, мопеді, скутері  є суворе дотримання Правил дорожнього руху.

    Шановні любителі двоколісного транспорту, сівши за кермо, будьте спокійні та розважливі. Поруч з Вами можуть виявитися азартні, недисципліновані водії. Ніколи, не піддавайтеся їх впливу, не беріть з них приклад. Ведіть мотоцикл так, як цього вимагають умови безпеки. Не дозволяйте втягнути себе в безглузді мотогонки. Вулиця - не місце для змагань самодіяльних «гонщиків», які часто не здатні впоратися з мотоциклом в простих ситуаціях. Ніколи не вважайте, що Ви досягли вершин майстерності в керуванні мотоциклом. Швидкісна машина і дорога можуть у будь-який момент зіграти з Вами злий жарт. Вчіться розганяти, гальмувати, вести мотоцикл на поворотах з урахуванням дорожніх і погодних умов.

     Пам'ятайте про те, що Ви в меншій мірі захищені, ніж водій автомобілю, якого може уберегти від травм корпус автомобіля. Тому не забувайте застебнути мотошолом. Він даний Вам не як головний убір, а як засіб, що дозволяє зберегти життя, здоров'я, знизити тяжкість тілесних ушкоджень при дорожньо-транспортних пригодах.

     Пам'ятайте, що лише суворе дотримання Правил дорожнього руху - запорука безпеки на дорозі!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool