Державтоінспекція Кіровоградщини привітала школярів з початком нового навчального року

Вересень 01, 2014 | Новини | Переглядів: 884 | Коментарі: 0

Найактуальнішим завданням для працівників Державтоінспекції є запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму.

Працівники ДАІ постійно відвідують навчально-виховні заклади, проводять з дітьми бесіди та вікторини на знання Правил дорожнього руху. Обізнаність дітей у правилах поведінки на вулиці принесе гарні результати у майбутньому: вони стануть відповідальними водіями і пішоходами.
У день святкування 1 вересня «Дня знань» працівники ДАІ Кіровоградщини несли службу в районі навчально-виховних закладів, які розташовані в безпосередній близькості від проїзної частини, проводили уроки з безпеки дорожнього руху, які покликані ще раз нагадати малюкам про правила поведінки усіх учасників дорожнього руху.
Крім того, працівники сектору профілактичної роботи спільно з активними представниками громадськості в обласному центрі відвідали загальноосвітні навчально-виховні заклади, де привітали школярів з початком нового навчального року. Усім охочим організатори свята дарували листівки з тематикою безпеки дорожнього руху, навчальні посібники щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму «Правила дорожні пам’ятай завжди!», закладки для підручників.
Не залишалися осторонь і дорослі. Інспектори ДАІ спілкувалися з учителями та батьками, проводили профілактичні бесіди щодо обов’язкового дотримання Правил дорожнього руху, нагадували правила безпечної поведінки на вулиці. Адже саме на дорослих дивляться і рівняються наші малюки.
Дана акція відбулася у рамках проведення комплексу профілактичних заходів «Увага! Діти на дорозі», які розпочалися з 20 серпня й триватимуть до 20 вересня 2014 року. Мета заходів, які проводяться Державтоінспекцією — це, перш за все, попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму напередодні та в перші дні нового навчального року


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool