День працівників сільського господарства відзначили на Кіровоградщині (ФОТО)

Листопад 21, 2012 | Новини | Переглядів: 1501 | Коментарі: 0

День працівників сільського господарства відзначається в Україні щорічно у третю неділю листопада згідно з Указом Президента № 428/93 від 7 жовтня 1993 року як професійне свято працівників сільського господарства, підприємств з переробки сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних і обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексу.

Цього дня в Устинівському виправному центрі (№37) вітали всіх працівників підприємства установи з професійним святом – Днем працівників сільського господарства. З нагоди свята наказом директора підприємства установи було заохочено кращих працівників підприємства установи, яким в урочистій атмосфері оголосили Подяки та нагородили Почесними Грамотами. З уст керівництва звучали найкращі слова побажання добра, миру, злагоди, рясних дощів та сприятливих погодних умов всім тим, хто має високе і святе покликання - вирощувати хліб і до хліба!

Минуло літо. Стихли блискавиці
І відгули у полі трактори.
Лежать в коморі зібрані пшениці,
Управились до пізньої пори!

День працівників сільського господарства відзначили на Кіровоградщині (ФОТО)

Начальник сектору по РОС Устинівського ВЦ-37
старший лейтенант вн. служби С.Кривенко
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool