Де у Кіровограді можна заробити на громадських роботах

Лютий 12, 2015 | Новини | Переглядів: 1387 | Коментарі: 0

Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради визначив перелік видів громадських робіт на 2015 рік, які будуть фінасуватися із міського бюджету.

Відповідно до рішення, прийнятого сьогодні, 12 лютого, заробити на громадських роботах у поточному році в Кіровограді можна буде долучившись до:
благоустрою та озеленення територій населених пунктів;
благоустрою кладовищ;
догляду та надання допомоги особам похилого віку та інвалідам;
супроводу осіб з інвалідністю по зору;
впорядкування місць меморіального поховання, пам’ятників та пам’ятних місць, які мають офіційний статус або зареєстровані на території міста;
участі в роботі пунктів обігріву.
За інформацією начальника управління економіки міської ради Олени Осауленко, у міському бюджеті передбачені кошти на фінасування громадських робіт у сумі 50 тисяч гривень. Планується, що, за умови своєчасного наповнення міської казни, ця сума під час коригування бюджету буде збільшена вдвічі.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool