ДАІ: До відома водіїв!

Березень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1731 | Коментарі: 0

Державтоінспекція УМВС України в Кіровоградської області звертається до власників транспортних засобів, автомобілі яких були тимчасово затримані у встановленому чинним законодавством порядку та зберігаються на спеціальних майданчиках

Що у період з 27.03.2012 по 31.03.2012 транспорт який на даний час знаходяться на спецмайданчиках м. Кіровограда, м. Олександрії, м. Світловодськ, м. Долинська буде переданий на відповідальне зберігання Державному підприємству «Кіровоград-Інформ-Ресурси» та переміщені до спеціального майданчика за адресою : ( 0522) 56-93-04, м. Кіровоград, проїзд Тенистий, 3.

        У зв’язку з чим, пропонуємо власникам транспортних засобів, які на даний час знаходяться на спецмайданчиках ДАІ у вказаний термін звернутись до відділень ДАІ вказаних населених пунктів, щодо вирішення питання про повернення у встановленому порядку затриманих транспортних засобів.

Починаючи з 01.04.2012 року з питання повернення тимчасово затриманих транспортних засобів їх власникам необхідно буде звертатись за новим місцем зберігання.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool