«Daewoo International» виявляє велику зацікавленість у реалізації інвестиційних проектів в аграрному секторі Кіровоградщини

Жовтень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 975 | Коментарі: 0

Перший крок у цьому напрямку – підписання Меморандуму про співробітництво між Кіровоградською областю та південнокорейською корпорацією "Daewoo International".

У церемонії підписання Меморандуму взяли участь, від Кіровоградської області – заступник голови ОДА Ярослав Арсірій, від корпорації "Daewoo International" – голова регіонального представництва"Daewoo International" в Україні пан Цой Ха Йонг.
Ярослав Арсірій, коментуючи представникам ЗМІ сьогоднішню подію, відзначив, що Меморандум про співробітництво – це своєрідна "дорожня карта", що дозволить побудувати стратегію взаємовідносин та співробітництва нашого регіону з відомою світовою корпорацією "Daewoo International".
"Daewoo International" виявляє велику зацікавленість у реалізації інвестиційних проектів в аграрному секторі Кіровоградщини, зокрема, щодо спорудження сучасних елеваторних та тепличних комплексів. Корейська сторона готова інвестувати значні кошти у розвиток овочівництва і тваринництва, а також у зберігання та глибинну переробку сільськогосподарської продукції.
– У цьому документі ми задекларували наше бажання сприяти корейському бізнесу щодо реалізації на території регіону нових проектів в аграрному секторі та у переробній промисловості, адже це нові робочі місця і додаткові надходження до обласного та місцевих бюджетів. Зрозуміло, що для жителів області – це потенційна перспектива отримати цікаву та добре оплачувану роботу, а для області в цілому – це ще один крок у напрямку підвищення конкурентноздатності економіки нашого регіону, – відзначив Ярослав Арсірій.
Наразі, для реалізації одного з таких проектів вже зроблено перші практичні кроки – за активної підтримки корейських інвесторів у селі Чарівне Бобринецького району буде створено Спільне Українсько-Корейське підприємство "Choi’s Farm", своєрідний науково-виробничий комплекс, де буде налагоджено не лише виробництво якісної овочевої продукції та її переробку, а також організовано підготовку фахових спеціалістів у галузі овочівництва.
Підсумовуючи перебування Спікера Національної Асамблеї Республіки Корея пана Кан Чан Хі в області, голова ОДА на брифінгу в аеропорту "Кіровоград" заявив представникам місцевих ЗМІ: – Сьогодні ми зробили знаковий крок, підписавши Меморандум про співробітництво з корейською корпорацією "Daewoo International". Таким чином ми виконуємо завдання, поставлені перед нами Президентом України Віктором Федоровичем Януковичем під час Третього Міжнародного інвестиційного форуму «Elisavetgrad Investment Day» – надавати пріоритетного значення раціональному та ефективному використанню земельних ресурсів, забезпечити технічне переоснащення підприємств, якість продукції яких має відповідати потребам сучасної світової економіки та вимогам найвибагливіших споживачів. Вкрай важливим для реалізації цих завдань є пошук та залучення до співпраці партнерів як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool