Чернігів: директора школи позбавили волі на три роки

Жовтень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 983 | Коментарі: 0

Новозаводський районний Суд Чернігова визнав винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 368 Кримінального кодексу України (одержання службовою особою неправомірної вигоди) директора однієї із загальноосвітніх шкіл Чернігова.

Директору призначено покарання у вигляді трьох років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарчих функцій, строком на два роки та з іспитовим терміном на два роки. Нагадаємо, в грудні 2011 року директор школи, діючи з метою особистого збагачення, вимагала та отримала від жителя Чернігова 2500 доларів США за надання згоди на передачу в оренду частини шкільного приміщення під навчально-виробничий центр.
mvs.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool