Бюджет отримав майже мільярд гривень від платників Кіровоградщини

Травень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 844 | Коментарі: 0

Протягом січня – травня 2015 платниками податків регіону до зведеного бюджету сплачено 973 мільйони гривень податків та зборів, що у порівнянні з аналогічним періодом минулого року більше на 162,6 мільйонів гривень.

„Хочу відзначити, що із вказаної суми до державного бюджету надійшло 429 мільйонів гривень, а до місцевого – понад 544 мільйони гривень податків та зборів” – наголосив в.о. начальника ГУ ДФС у Кіровоградській області Олег Лічман.
Основні джерела наповнення казни: податок на доходи фізичних осіб – надходження складають 402,4 млн. грн.; податок на додану вартість - до бюджету надійшло 148,3 млн. грн., та плата за землю – 102,7 млн. грн.
„Шановні платники! Ми вдячні усім сумлінним представникам бізнесу. Незважаючи на складну економічну ситуацію, більшість з вас вчасно і в повному обсязі виконує свій податковий обов'язок” – резюмував Олег Лічман.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool