Будні ДАІ

Серпень 04, 2011 | Новини | Переглядів: 1594 | Коментарі: 0

2 серпня 2011 року о 08.00 годині в с. Пантаївка Олександрійського району, інспекторами ДАІ був зупинений автомобіль марки «ІЖ-2715», за кермом якого знаходився 54-річний місцевий житель. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області.

 Під час перевірки документів, у правоохоронців виникли сумніви в дійсності посвідчення водія (відсутні печатки, пошкоджено фотокартку).
Дане посвідчення інспекторами ДАІ було вилучено та направлено на дослідження. Наразі проводиться перевірка та з'ясовуються всі обставини даного факту.
Всього, за шість місяців 2011 року працівниками ДАІ Кіровоградської області було виявлено 37 фактів підробки водійських та реєстраційних документів.
Нагадуємо, згідно ст. 358 Кримінального Кодексу України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів» передбачена кримінальна відповідальність.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool