Благодійна виставка в Кіровограді.

Грудень 16, 2011 | Новини | Переглядів: 1317 | Коментарі: 0

21 грудня 2011р. в м. Кіровоград відбудеться виставка-продаж робіт майстрів декоративно-ужиткового мистецтва. Бажаючи зможуть придбати витвори. Усі зібрані кошти будуть спрямовані на організацію гарячого харчування для безпритульних.

Як повідомлялося раніше, громадська організація «Територія успіху» розпочала акцію «Допоможи безпритульному перезимувати». В рамках кампанії проходить збір коштів, одягу та харчів для безпритульних. Наразі, за словами Інги Дуднік, керівника організації «Територія успіху», зібрано близько 200кг. одягу та 50кг. харчів.

Наступним кроком організатори запланували проведення виставки-продажу робіт майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, яка відбудеться 21 грудня 2011 року з 10 до 17 год. у приміщенні Кіровоградського обласного художнього музею.
Виставка проводиться у рамках акції «Допоможи безпритульному перезимувати», тож усі зібрані кошти будуть спрямовані на організацію гарячого харчування безпритульних.
         Організатори виставки – Кіровоградська обласна громадська організація «Територія успіху» та обласний художній музей. На виставці буде представлено роботи вишивальниць – членів обласної громадської організації «Ниточка», студентів мистецького факультету КДПУ імені Володимира Винниченка, тощо.
Організатори запрошують усіх бажаючих та небайдужих завітати на захід і зробити свій вклад у справу допомоги безпритульним.

Ви можете зробити свій посильний внесок і перерахувати кошти на розрахунковий рахунок 260053014887 в АТ «Банк «Таврика» МФО 300788, ЄДРПОУ 35913816.
Контактна особа: Інга Дуднік, т. 0509756917. 0522-270963.

Юлія Бочарова-Туз
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool