Бізнес Кіровоградщини збільшив сплату податку на прибуток

Вересень 02, 2014 | Новини | Переглядів: 737 | Коментарі: 0

Упродовж восьми місяців 2014 року суб’єкти господарювання області за рахунок власних прибутків спрямували до державного бюджету 157,6 млн.грн.

Сплачено на 13 мільйонів або 9% більше, ніж за цей же період 2013 року. І це поряд з цьогорічним зниженням ставки з 19 до 18 відсотків.

Більшу частину цього фундаментального для казни податку сплачено підприємствами харчової промисловості та зв’язку, виробниками електроенергії, гідравлічних насосів і систем захисту ядерних реакторів.

„У непростий для країни час новостворена Державна фіскальна служба, а також Головне управління Міндоходів в області, працювали і надалі працюватимуть на забезпечення держави фінансовими ресурсами”, - зазначив перший заступник начальника обласного управління Міндоходів Сергій Колотуха.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool