Більше 4 тисяч нарковмісних рослин поліцейські вилучили на Кіровоградщині

Липень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 1149 | Коментарі: 0

На території області триває операція «Мак». 13 особам вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень.

Загалом у рамках проведення оперативно-профілактичного відпрацювання поліцейськими розпочато 36 кримінальних проваджень. Із незаконного обігу вилучено майже 2,9 тисяч рослин коноплі та понад 1,3 тисяч кущів маку.

Працівники поліції нагадують, відповідно до ст. 310 Кримінального кодексу України, за посів або вирощування снотворного маку чи конопель особам загрожує відповідальність, починаючи від штрафу, арешту або обмеження волі на строк до 3 років. Втім покарання може сягнути 7 років позбавлення волі, у залежності від кількості рослин та інших обставин скоєння правопорушення.

За матеріалами управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool