Більше 30 колишніх військовослужбовців з Кіровоградщини стали фахівцями з безпеки підприємницької діяльності

Травень 25, 2018 | Новини | Переглядів: 772 | Коментарі: 0

24 травня у Льотній академії Національного авіаційного університету колишнім військовослужбовцям, в тому числі учасникам АТО, що проходили навчання у рамках проекту «Україна-Норвегія», вручили дипломи фахівців з безпеки підприємницької діяльності.

Для 31-го військовослужбовця весняний семестр проекту "Україна-Норвегія" у Кропивницькому розпочався 23 лютого цього року. Під час навчання слухачі опановували юридичні та економічні питання, пов’язані з безпекою підприємництва, організацією власного бізнесу. Вивчали інноваційні технології ведення спостереження, питання інформаційної безпеки, кібербезпеки тощо. Протягом семестру проводились тренінги, семінари та майстер-класи з пошуку роботи та корисні для організації власної справи. Також програмою було передбачено індивідуальні консультації психологів, що допомагали адаптуватися військовим у цивільному житті.

Випускників привітали заступник голови облдержадміністрації Світлана Лобанова, начальник льотної академії, професор, доктор технічних наук Сергій Неділько, головний лікар обласного госпіталю для ветеранів Генадій Сябренко, координатор проекту «Україна-Норвегія» від Міжнародного фонду соціальної адаптації Ольга Філіна, представники Центру медико-психологічної реабілітації "Компас".
- Соціальний захист учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, психологічна та професійна адаптація колишніх військовослужбовців є одним з пріоритетних напрямків у діяльності місцевих органів влади. Обласна влада й надалі підтримуватиме реалізацію проектів, спрямованих на адаптацію військовослужбовців до умов цивільного життя, - наголосила Світлана Лобанова, звертаючись до учасників зібрання.
Вона привітала випускників проекту із закінченням навчання, подякувала організаторам проекту та керівництву навчального закладу. 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool