Більше 30 колишніх військовослужбовців з Кіровоградщини стали фахівцями з безпеки підприємницької діяльності

Травень 25, 2018 | Новини | Переглядів: 716 | Коментарі: 0

24 травня у Льотній академії Національного авіаційного університету колишнім військовослужбовцям, в тому числі учасникам АТО, що проходили навчання у рамках проекту «Україна-Норвегія», вручили дипломи фахівців з безпеки підприємницької діяльності.

Для 31-го військовослужбовця весняний семестр проекту "Україна-Норвегія" у Кропивницькому розпочався 23 лютого цього року. Під час навчання слухачі опановували юридичні та економічні питання, пов’язані з безпекою підприємництва, організацією власного бізнесу. Вивчали інноваційні технології ведення спостереження, питання інформаційної безпеки, кібербезпеки тощо. Протягом семестру проводились тренінги, семінари та майстер-класи з пошуку роботи та корисні для організації власної справи. Також програмою було передбачено індивідуальні консультації психологів, що допомагали адаптуватися військовим у цивільному житті.

Випускників привітали заступник голови облдержадміністрації Світлана Лобанова, начальник льотної академії, професор, доктор технічних наук Сергій Неділько, головний лікар обласного госпіталю для ветеранів Генадій Сябренко, координатор проекту «Україна-Норвегія» від Міжнародного фонду соціальної адаптації Ольга Філіна, представники Центру медико-психологічної реабілітації "Компас".
- Соціальний захист учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, психологічна та професійна адаптація колишніх військовослужбовців є одним з пріоритетних напрямків у діяльності місцевих органів влади. Обласна влада й надалі підтримуватиме реалізацію проектів, спрямованих на адаптацію військовослужбовців до умов цивільного життя, - наголосила Світлана Лобанова, звертаючись до учасників зібрання.
Вона привітала випускників проекту із закінченням навчання, подякувала організаторам проекту та керівництву навчального закладу. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool