Більше 2 тисяч маленьких кіровоградців до Дня Святого Миколая отримали подарунки від Миколи Онула (фото)

Грудень 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1475 | Коментарі: 0

Кожен маленький житель Кіровоградщини чекає на один з найкращих днів у році – день Святого Миколая. Це свято не лише відкриває початок усіх новорічних свят, воно дарує дітлахам багато усмішок, приємних сюрпризів та здійснює найзаповітніші бажання. На передодні цього свята діти пишуть листи зі своїми побажаннями до Святого Миколая і з нетерпінням чекають їх здійснення.

Вже за традицією багатьох років депутат обласної ради Микола Онул опікується сиротами, знедоленими дітьми і дітьми з особливими потребами та дарує їм подарунки. Цьогоріч більше 2 тисяч вихованців дитячих будинків Кіровограда, дитячих спеціалізованих садків та шкіл, підопічні з організації УТОС та організації матерів дітей-інвалідів “Серце матері” отримали необхідні речі, техніку та, звісно, солодкі подарунки. Серед них і спеціалізований будинок дитини, малечу якого Микола Онул забезпечив місячним запасом миючих засобів, прального порошку та підгузників.
Любов Дикуша, директор будинку дитини: «Дуже вдячні Миколі Онулу за небайдужість та підтримку нашого закладу. Наші дітки з нетерпінням чекають дня Святого Миколая, бо знають, що хоч одне їхнє бажання здійсниться. Їхні вдячні очі та безмежна радість від подарунків додає сил і наснаги усім дорослим нашого закладу».
Насолоджувались скринькою солодких подарунків і підопічні дитячого будинку «Наш дім», на додачу їм подарували новенький електрочайник. Вихованці дитячого садка «Червона шапочка» для дітей з вадами зору, крім солодощів отримали музичний центр, адже незадовго до дня Святого Миколая заклад відсвяткував свій 50-літній ювілей. Сяяли радістю і обличчя діток, які через певні вади не мають можливості ходити до школи та гратися зі своїми однолітками. Їхні мрії про гарну іграшку, великий конструктор чи справжній комп’ютер здійснилися саме завдяки чуйності та небайдужості Миколи Онула. Він подарував справжнє свято 125 родинам, де є такі дітки.
Людмила Шукрута, голова ГО «Серце матері»: «Немає таких слів, які б могли описати дитячу радість від того, що здійснюється їхня маленька мрія. Ми неодноразово переконуємося в тому, що є люди, яких дійсно хвилюють наші проблеми і вони завжди готові допомагати у їх вирішенні. І приємно, що це не політичний одноразовий проект, а підтверджена багаторічною увагою та допомогою традиція».
Не залишились поза увагою депутата і дитячі садочки Кіровського району міста. Всі вони, вже за традицією багатьох років, отримали у подарунок неперевершені картини відомих кіровоградських художників з яскравими сюжетами улюбленого і такого знайомого Дендропарку. Це стало можливим завдяки організації щорічної мистецької акції, в рамках якої, найкращі картини художників викуповуються керівництвом Дендропарку та даруються навчальним закладам міста.
Микола Онул: «Діти – наше майбутнє! В дітях ми бачимо запоруку нашого особистого щастя та покладаємо на них багато надій. І саме від нас залежить якими вони виростуть. Від нас залежить їхнє майбутнє і майбутнє всього міста. Вкладаючи в них маленьке зерно зараз, в майбутньому воно проросте величезним деревом з гарними плодами. Ми завжди допомагали і будемо допомагати маленьким кіровоградцям».
Приємні сюрпризи підготував Микола Онул для кіровоградської малечі і на новорічні свята. Багато дітлахів округу депутата отримають солодкі подарунки та можливість весело провести новорічні свята. Кожної неділі у Дендропарку будуть відбуватися святково-розважальні програми з Дідом Морозом та Снігуронькою, веселими артистами та, звичайно ж, частування гарячим чаєм від Самовара Самоварича. Розпочнуться новорічні пригоди 22 грудня феєричним відкриттям величезної Новорічної ялинки на центральній площі Дендропарку.

Більше 2 тисяч маленьких кіровоградців до Дня Святого Миколая отримали подарунки від Миколи Онула (фото)

Більше 2 тисяч маленьких кіровоградців до Дня Святого Миколая отримали подарунки від Миколи Онула (фото)


Неля Желамська
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool