Більше 126 млн. грн. ПДВ було відшкодовано з початку року кіровоградським підприємствам в автоматичному режимі

Червень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1134 | Коментарі: 0

Взагалі протягом січня-травня місцеві підприємства отримали відшкодування 146,2 млн. грн. податку на додану вартість. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Більше 126,6 млн. грн. з зазначеної суми було повернуто в автоматичному режимі. Таке відшкодування отримали п’ять суб’єктів господарювання, які працюють в галузях машинобудування, харчової промисловості та транспортних перевезень, а саме – ПРАТ „Гідросила АПМ", ПАТ „Гідросила", ПРАТ „Торговий дім „Гідросила" та ПП „ТД "Креатив-розлив" та МААК „Урга".
Разом з тим, з початку нинішнього року кіровоградські податківці упередили безпідставне відшкодування 9 млн. грн. податку на додану вартість.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool