Бібліотекарі допомагають переселенцям інтегруватися в життя на Кіровоградщині

Вересень 06, 2022 | Новини | Переглядів: 1544 | Коментарі: 0

Обласна бібліотека для юнацтва імені Маланюка стала учасницею проєкту «ВільноХаб» і допомагає підліткам, що переїхали з областей, де ведуться бойові дії, інтегруватися в життя на Кіровоградщині. 

Про це розповіла директор закладу Лариса Савенко.

Вона зазначила, проєкт передбачає не лише підтримку підлітків-переселенців, а й працевлаштування двох внутрішньо переміщених осіб для роботи з ними.

«Ми взяли на роботу Наталію Брит із Київщини та Катерину Шаповал із Донеччини. Дівчата розпочали працювати з серпня та вже встигли провести 13 заходів для дітей і молоді з родин внутрішньо переміщених осіб. Загалом охопили 266 учасників. Головне завдання - це інтеграція підлітків у життя громади, знайомство та налагодження дружніх стосунків. Наталія та Катерина з ним цілком справляються, у них є досвід роботи з дітьми», - розповіла Лариса Савенко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool