«Барви лютого або напередодні весни» у Кіровограді

Лютий 23, 2015 | Новини | Переглядів: 892 | Коментарі: 0

«Музична вітальня» Кіровоградського обласного художнього музею в черговий раз зібрала шанувальників музичного мистецтва та поетичного слова, цього разу – на творчий вечір «Барви лютого або напередодні весни» за участі Клубу авторської пісні та поезії «Байгород».

Це вже другий захід нещодавно створеного мистецького об’єднання, що проходив у стінах художнього музею.
Під час творчого вечора прозвучали пісні та вірші у виконанні Віктора Холявка, Антоніни Корінь, Валентини Захарової, Олександра Косенка, Володимира Яремчука, Сергія Іванітіна, Сергія Осадчого та Земфіри Штирьової.
Колективне виконання Державного Гімну України та сольне виконання пісні «Моя Україна» Валентиною Захаровою дозволило мистецькому заходу з самого початку набути додаткового, патріотичного, забарвлення.
Кіровоградські поети Володимир Яремчук та Олександр Косенко декламували вірші зі своїх збірок «На вишневому березі» та «Гартування води».
Усіх присутніх на заході зворушили пронизані любовною та громадянською лірикою пісні «Надежды маленький оркестрик» (слова Б. Окуджави) та «Без звуку» (слова В. Бронюка) у виконанні Віктора Холявка.
Частину культурної спадщини Балканського півострову презентували, віршами, піснями та національним вбранням, Земфіра Штирьова та Сергій Осадчий – представники Кіровоградської обласної організації Об’єднання болгар «НАШИТЄ ХОРА».
Фінальним акордом мистецького вечора стало виконання усіма присутніми у залі життєстверджуючої та оптимістичної «Пісні про пісню» народного артиста України Тараса Петриненка.

Володимир Мороз – науковий співробітник Кіровоградського обласного художнього музею


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool