Банда вчинила серію крадіжок із магазинів Кропивницького

Червень 08, 2017 | Новини | Переглядів: 1004 | Коментарі: 0

До групи входило семеро мешканців обласного центру, віком від 14 до 21 року, які проживають в одному мікрорайоні. На рахунку зловмисників близько 10 кримінальних правопорушень. За вчинене їм загрожує до шести років ув’язнення.

До Кропивницького відділу поліції надійшла низка повідомлень про крадіжки із закладів торгівлі.

«У результаті проведення слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили особи злодіїв. За фактами злочинів правоохоронці проводять досудове розслідування за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, вирішується питання про оголошення зловмисникам підозри. Більшу частину речових доказів кримінальних правопорушень вилучено», - повідомив т.в.о. начальника Кропивницького відділу поліції Дмитро Кравченко.

Поліцейські встановили, що під час скоєння крадіжок поплічники прикривали обличчя масками. Вночі проникали до приміщень торговельних закладів, пошкоджуючи ролети або вхідні двері. Обирали магазини продуктових та спортивних товарів. Незаконно здобуте майно, зокрема спортивний одяг, алкогольні напої і тютюнові вироби у подальшому спільники ділили між собою.
Особам, причетним до кримінальних правопорушень, загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

За матеріалами Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool