Андрій Райкович: великомісний громадський транспорт повернеться на вулиці Кіровограда

Листопад 28, 2015 | Новини | Переглядів: 4778 | Коментарі: 0

Великомісткі автобуси повернуться на маршрути громадського транспорту у Кіровограді. Відповідні доручення з організації такого процесу міський голова Андрій Райкович надав профільному управлінню розвитку транспорту та зв’язку сьогодні, 28 листопада, під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради.

Андрій Райкович проінформував учасників наради про результати попередніх домовленостей з власниками транспортних підприємств щодо передачі частини великих зелених автобусів, які свого часу користувалися попитом у кіровоградців, на баланс ТОВ “Єлисаветградська транспортна компанія”. У свою чергу, ТОВ “ЄТК” передасть міській раді 50% вісотків статутного фонду, що дозволить місту ефективніше впливати на організацію діяльності громадського транспорту.

Кіровоград: міський голова дав перші доручення

- Це загальна європейська практика, коли міська влада безпосередньо організовує транспортні перевезення, займається реалізацією проїздних квитків та замовляє перевезення на маршрутах, - відзначив Андрій Райкович. – Перевізники ж у такому вуипадку виконують свою пряму роботу – перевозять людей за затвердженими графіками.

джерело


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool