Андрій Райкович дав доручення перевірити, як працюють вокзали після 22 години

Липень 10, 2017 | Новини | Переглядів: 1517 | Коментарі: 0

Громадський транспорт повинен їздити у вечірній час і обов’язково за графіком, повідомляє сайт КМР

На цьому під час апаратного засідання наголосив міський голова Кропивницького Андрій Райкович. Уже не вперше очільник обласного центру звертає увагу спеціалістів управління транспорту на те, щоб перевізники узгодили роботу своїх маршруток із розкладом руху потягів.

- Я просив управління транспорту узгодити час прибуття вечірніх потягів із розкладом руху маршрутних таксі, - наголосив Андрій Райкович. - Не всі пасажири, що прибувають потягами після 22.00 можуть дозволити собі таксі. Як місто зустрічає людей? Тролейбуси і маршрутки повинні їздити за графіком, світло на вулицях має горіти. І це не обговорюється.

Міський голова дав доручення управлінню транспорту та зв’язку перевірити, як працюють вокзали після 22 години, і як працює міський транспорт. Такі перевірки очільник міста порадив робити несподіваними, аби побачити реальний стан справ з вечірніми перевезеннями пасажирів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool