Андрій Балонь відкрив новорічну ялинку для дітей Кіровоградщини

Грудень 26, 2019 | Новини | Переглядів: 1923 | Коментарі: 0

Голова Кіровоградської ОДА Андрій Балонь разом із головою обласної ради Олександром Чорноіваненком відкрили новорічну ялинку для дітей.

Новорічні ранки напередодні свят упродовж двох днів будуть проходити в обласній філармонії. За цей час у них візьмуть участь понад дві тисячі дітей з Кіровоградщини! Це і діти-сироти, і діти, позбавлені батьківського піклування, і діти учасників АТО та операції Об’єднаних сил. Також до святкувань долучаться і обдаровані діти області.

«Переглядаючи виставу, ще раз переконався, якими талановитими є наші діти. Вони – найбільший скарб, який існує у світі. І сьогоднішнє свято лише це підтверджує!», – відзначив Андрій Балонь.

У святковій програмі – новорічні ігри, конкурси, вікторини та мюзикл «Таємниця четвертого королівства» від вихованців обласного ДЮЦу, а також солодкі подарунки від обласної державної адміністрації та обласної ради.

  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool