«Аеліта» гідно презентувала Кіровоград

Лютий 23, 2015 | Новини | Переглядів: 1434 | Коментарі: 0

Чемпіонат України серед танцювальних колективів проходив на дуже високому організаційному рівні і у ньому взяли участь понад 36 колективів з різних міст України.

Високий рівень Чемпіонату підтверджував і професійний склад журі:
Голова журі – Вадим Писарев –народний артист України, керівник Донецького академічного театра опери та балету ім. А. Б. Солов’яненко, директор Міжнародного фестивалю «Зірки світового балету»;
Ілля Падзина – хореограф, суперфіналіст 7-го сезону «Танцюють всі»;
Олексій Кучеренко – хореограф - постановник, соліст вокально-танцювального проекту «Не люди», фіналіст телепроекту «Танцюють всі»;
Назар Грабар – суперфіналіст 7-го сезону «Танцюють всі», хореограф;
Зощук Євгеній – фіналіст Чемпіонату Світу та Європи, бронзовий призер Чемпіонату Світу зі стандартної програми.
Зразковий аматорський колектив – студія хореографічного мистецтва «Аеліта» виборола 1-ші місця у змішаній категорії за хореографічну постановку "Дзеркало Землі", у якій, юні виконавці мовою танцю закликали зупинити війни. У постановці були задіяні 41 дитина віком 5-18 років. Також відмінно та яскраво виступила солістка Дар'я Лопатіна, яка завоювала 1 місце за танок у стилі контемпорарі "Перший політ". А ще «Аеліта» отримала кілька 3-х місць: в категорії Юніори 7-9 років та два у номінації "Дорослі", де учасники студії віком 13-20 років змагалися з професійними танцівниками та колективами. Це високий результат, адже серед 24 колективів у дорослій категорії СХМ «Аеліта» була визнана третьою за результатами, а це, на відміну від категорій дітей, юніорів та ювеналів, і справді були сильні конкуренти.
Юні танцюристи «Аеліти», окрім участі у Чемпіонаті, знайшли можливість відпочити в Аквапарку, а старший склад студії вшанував героїв Євромайдану на Майдані Незалежності.
Керівник ЗАК-СХМ «Аеліта» Олександра Ткаченко щиро вдячна своїм учасникам, а також батькам дітей, які активно підтримували та допомагали під час поїздки на Чемпіонат України.
Зразковий колектив - студія хореографічного мистецтва "Аеліта" відділу сім’ї та молоді не зупиняється на цьому досягненні і вже активно готується разом зі зразковим колективом - вокальним ансамблем "Антарес" ЦДЮТ порадувати в квітні Кіровоград новим вокально - хореографічним дійством "Мавка", поставленого у сучасній хореографії. На прем'єру постановки очікуємо в Кіровоградській обласній філармонії.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool