Абияк не вийде, треба негайно виправляти ситуацію, - Андрій Райкович

Грудень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 2084 | Коментарі: 0

Кіровоградський міський голова Андрій Райкович виконання кожного свого доручення тримає на особистому контролі. Він перевірив, як комунальники впоралися із завданням привести до ладу козирок в одному з під’їздів на вулиці Жовтневої Революції. Як з’ясувалося, зробили абияк, тепер доведеться переробляти.

Із проханням зміцнити цей козирок мешканці зверталися до Андрія Райковича ще під час його передвиборчої кампанії. І це не просто забаганка – плита над входом у під’їзд тримається на «чесному слові», між нею та стіною будинку утворилася велика щілина, а опори потребують укріплення. У перші ж дні керування містом Андрій Райкович, пам’ятаючи прохання виборців, доручив комунальників зміцнити цю конструкцію. Комунальники ж завдання зрозуміли «по-своєму».

- Не можна сказати, що вони нічого не зробили – залили асфальтом вхідну площадку до під’їзду, встановили сходи, - каже мешканка будинку Наталія Щерева. - Але з плитою так нічого і не зробили.

І дійсно, під час інспектування міський голова та журналісти побачили, що плита так і залишається в аварійному стані.

- Абияк не вийде, треба негайно виправляти ситуацію, - підкреслив міський голова. – Працівники ЖЕО мають розпочати роботи вже сьогодні, адже йдеться про безпеку мешканців будинку.

Цього ж дня Андрій Райкович перевірив, як виконується його розпорядження щодо прибирання в місті в рамках тижневика благоустрою у мікрорайоні Ковалівки. У багатьох дворах було чисто. Але біля школи № 20 все ж не настільки, як має бути біля навчального закладу. Крім того, міський голова звернув увагу на недоліки під час асфальтування внутрішньодворових територій й доручив підлеглим негайно їх усунути.

Найбільше зауважень у міського голови було щодо скверу навпроти міського управління внутрішніх справ на вулиці Жовтневої Революції. Тут і папір, і упаковки, і незібране листя, і гілля. Ця територія – у розпорядженні приватних власників. І вони, схоже, забули, що зобов’язані її утримувати в належному стані. Як і служби, які б могли спрямувати сюди безробітних, котрих можна було б задіяти у громадських роботах.

Керівники виконавчих органів міської ради вже отримали відповідні доручення. І вони розуміють – абияк зробити вже не вийде

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool