8-річному кіровоградцю подарували тренажер для реабілітації (ФОТО)

Жовтень 02, 2013 | Новини | Переглядів: 1290 | Коментарі: 0

Вже декілька років поспіль ПриватБанк втілює в життя мрії маленьких українців.

Постійна акція “Мрії збуваються з ЮніорБанком” допомагає отримати омріяні ноутбуки, подорожі і навіть породистих собак, виконуючи бажання всіх, хто загадав його на сайті ПриватБанку.

8-річний Максим Василенко з Кіровограда впевнився в цьому особисто. Коли вони з мамою в одній із соціальних мереж дізнались про проведення ЮніорБанком акції “Мрії збуваються”, вирішили спробувати. Разом склали текст й написали про свою мрію.

“Мене звуть Максим, мені 8 років. З самого дитинства я не можу самостійно пересуватися, у мене ДЦП. Моя мрія - це спеціальний велосипед для реабілітації, який можна використовувати як тренажер і їздити на ньому по вулиці. Я бажаю всім здоров'я і прошу підтримати мене у здійсненні моєї мрії”. Більше 4 тисяч небайдужих людей з різних куточків країни підтримали мрію хлопчика та проголосували на сайті Приватбанку. 4 121 голос у підтримку Максима допоміг йому перемогти та отримати такий бажаний велосипед-тренажер.

“Звичайно, ми повідомили своїх знайомих і близьких про бажання перемогти у акції та отримати велосипед. Але, якщо відверто, то я була вражена тією кількістю людей, які підтримали нас, проголосувавши за нашу мрію, - розповідає Олена Василенко, мати Максимка. - Ми дуже вдячні всім, хто знайшов час та можливість віддати свій голос за нас. Мій хлопчик тепер повірить у диво. Впевнена, що й диво нашого повного одуження не за горами. Головне - це віра, і я ще раз у цьому переконалась”.

“Акція “Мрії збуваються” від ЮніорБанку - не разова, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник Направлення Агентська мережа Кіровоградського РУ ПриватБанку, - вона триває на постійній основі. Кожен бажаючий може написати про свою найзаповітнішу мрію і Юніорбанк обов”язково допоможе втілити її в реальність! Слід тільки повірити в диво. У кожної дитини є заповітна мрія. Ми хочемо почути всіх дітей, дізнатися про їх мрії та бажання і дати шанс кожній дитині втілити свою мрію в реальність”.

8-річному кіровоградцю подарували тренажер для реабілітації (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool