250 кіровоградських дітей взяли участь у новорічному ранку

Грудень 29, 2012 | Новини | Переглядів: 1030 | Коментарі: 0

В Кіровоградському районному будинку культури (вул. Дарвіна, 23) відбувся новорічний ранок для вихованців зразкового аматорського колективу-студії хореографічного мистецтва «Аеліта» ДЮКу «Гірник», в якому взяли участь більш, як 250 дітей.

Юні таланти продемонстрували свою акторську та хореографічну майстерність у спектаклі-попурі «Новорічні пригоди в казковому лісі» за участю героїв найулюбленіших дитячих казок і мультфільмів та Діда Мороза зі Снігуронькою.
Глядачам у залі, а це бабусі, дідусі, батьки та малеча з мікрорайону Балашівки новорічна казка дуже сподобалась, вони дружно плескали в долоні, дякуючи юним акторам. А потім дітлахи водили хороводи з піснями біля святкової ялинки, брали участь в конкурсах та рухливих іграх. Всі учасники свята отримали подарунки від Діда Мороза. Новорічну казку написала та здійснила постановку Олександра Ткаченко, керівник СХМ «Аєліта».

Джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool