На Кіровоградщині продовжуються рейди (ФОТО)

Квітень 25, 2023 | Новини | Переглядів: 11209 | Коментарі: 0

Фахівці Новоукраїнського районного управління ГУ ДСНС в області провели профілактичні відпрацювання житлового сектору у селищі Добровеличківка та у містах Помічна, Новомиргород, Новоукраїнка і Мала Виска 

На Кіровоградщині продовжуються рейди

На Кіровоградщині продовжуються рейди

На Кіровоградщині продовжуються рейди


Перш за усе, рятувальники переконували жителів Новоукраїнщини не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та нагадали порядок дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

Також фахівці пожежно-рятувальної служби пояснили, як можна попередити пожежу в оселі, та як діяти, коли пожежа виникла. Наголошувалось на тому, що неприпустимо користуватись несправними або саморобними електричними приладами, використовувати нагрівальні і газові прилади не за призначенням, самотужки здійснювати їх ремонт, залишати дітей без нагляду навіть на короткий термін. Попередили рятувальники також і про небезпечні наслідки паління у ліжку. А ще нагадали про заборону випалювання сухої рослинності та про адміністративну і кримінальну відповідальність для тих, хто порушить цю заборону.

Усім співрозмовникам фахівці Служби «101» роздали застерігаючі листівки з правилами безпеки.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool