На Кіровоградщині проводять спільні рейди

Травень 16, 2021 | Новини | Переглядів: 1025 | Коментарі: 0

16 травня працівники ГУ ДСНС України у Кіровоградській області спільно зі співробітниками управління лісового та мисливського господарства та Національної поліції провели інформаційні бесіди з мешканцями Кіровоградщини

Під час спілкування рятувальники нагадали про ризик виникнення пожеж у спекотну, наразі вітряну погоду. І наголосили, що у пожежонебезпечний період заборонено розводити багаття в лісі та лісопосадках.

Навіть, якщо ділянку під нього правильно обкопати та мати напоготові засоби пожежогасіння. Адже найменші пориви вітру можуть спричинити перекидання жаринок і займання сухої підстилки.

Стосовно дозвілля, рятувальники не заперечують проти відпочинку на лоні природи, однак він повинен виключати будь-яку загрозу виникнення пожеж. Безпечніше за все, порадили вогнеборці, організовувати пікнік у спеціально обладнаних місцях для відпочинку, де передбачені мангали та засоби пожежогасіння.

Кіровоградщині проводять спільні рейди

Також під час бесід учасники рейду нагадали громадянам про посилення адміністративної та кримінальної відповідальності за порушення правил пожежної безпеки в екосистемах.

УДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool